A Lotti Karottival nyuszivá avanzsálhatunk

Lotti Karotti

A tévhit, miszerint a modern gyermekek csak az elektronikus kütyükkel tudnak szórakozni, szerencsére abszolút nem állja meg a helyét. Felelősségteljes szülőként a mi feladatunk, hogy kiválasszuk azt a terméket, amivel a kicsik a szabadidejüket töltik.

Hallott már a Lotti Karotti fantázianévre keresztelt társasjátékról? Abban az esetben, ha még nem, viszont van a családban óvodás korú gyermek, mindenképpen érdemes pótolni a mulasztást, hiszen a szóban forgó játékszer számukra igazán izgalmas és lebilincselő lesz.

A Lotti Karotti társasban egy kis időre nyuszikká változhatnak a versenyzők, ami már önmagában is okot ad a mókára. Természetesen ott, ahol édes nyuszik a játékosok, csak egy dolog lehet a tét, illetve a főnyeremény, mégpedig a finom, lédús répák.

Pontosan ezért indulnak útra a kicsik az útvesztőben, ahol kockadobással, így nem kevés szerencsével dönthetik el, ki mennyit léphet előre a cél elérése érdekében. A Lotti Karotti vidám, bohókás és mókás társas, ami garantáltan leköti a kis lurkókat néhány óra erejéig.

Print Friendly, PDF & Email