Megoldások a PMS szindróma tüneteinek enyhítésére

PMS szindróma

A premestruációs szindróma több nőt érint, mint azt gondolnánk. Tünetei elsősorban gyengélkedésben nyilvánulnak meg, a PMS szindróma elszenvedői fáradtak, érzékenyek, levertek és ingerültek a havi vérzés előtti hetekben.

A komolyabb fizikai jelek még bosszantóak is lehetnek, ilyen például a puffadás, a fejfájás, a mellfeszülés vagy az izom/ ízület fájdalmai. Ha ezekből több is jelentkezik Önnél, akkor fennáll a PMS szindróma valószínűsége.

A kellemetlenségeket azonban orvosolni lehet, méghozzá nem megerőltető tornagyakorlatokkal és helyes, vitaminban, rostban gazdag étkezéssel. Az egészséges életmód követésével a PMS szindróma elviselhető lesz és csökkenteni lehet a váratlan falásrohamokat is, amik meg a pluszkilók okozói.

Honlapunkon nagyon hasznos cikkek találhatók ebben a témában. Segíthetnek a probléma enyhítésében, tanácsokat adnak a helyes étrendhez. Hasznos olvasnivalóval látják el azokat a nőket is, akik szülés után az úszógumiktól szeretnének megszabadulni vagy sikeresen akarnak fogyókúrázni.

Print Friendly, PDF & Email