Hajdu Aquastic 120 literes ERP villanybojler két év garanciával

Hajdu Aquastic 120 literes ERP villanybojler

A háztartás megfelelő fenntartásához elengedhetetlen a vizesblokk kivételes állapotának biztosítása. Ehhez időnként karbantartásra van szükség. A vízvezetékek után, általában a vízmelegítő berendezés a legkényesebb szereplő, amelyre érdemes külön gondot fordítani.

A Hajdu Aquastic 120 literes ERP villanybojler négy-, de akár annál többtagú családnak is elegendő kapacitású. A teljes körű csere árában a házhozszállítás, a beüzemelés, új Inox vízbekötő csövek beszerelése, illetve a régi bojler elszállítása is benne van.

Amennyiben valakinek csupán a Hajdu Aquastic 120 literes ERP villanybojler készülékre van szüksége, mert mondjuk van saját mestere, akkor természetesen a költségek ennek fényében mérséklődnek.

A budai kerületekben lakók figyelmét külön felhívják arra a villanybojler-csere.hu munkatársai, hogy nyomáscsökkentő beépítésére is szükség van, amelynek még van egy egyszeri díja. A Hajdu Aquastic 120 literes ERP villanybojler tartályára öt év, a rendszer egészére pedig két év garancia vonatkozik.

Print Friendly, PDF & Email