Mit nyújtanak az iPhone XR tokok?

Modern és stílusos iPhone tokok

Modern és stílusos iPhone tokok

Elég letenni az asztalra és néhány porszem is mikro-karcokat okozhat az üvegborításon. Kivéve akkor, ha az iPhone XR tokok közül az egyik rajta van a telefonon. Bár így sem ajánlott a földön rugdosni a készüléket, de biztosan sokkal jobban járunk, amennyiben ezzel védjük a mobilt.

A smartdiszkont.hu kínálata folyamatosan bővül, így könnyű megtalálni az igényeinknek megfelelő modellt. Sokan inkább Kínából rendelnek telefontokot, mivel onnan nagyon olcsón be lehet szerezni szinte bármelyik modellt.

Igaz, sokat kell várni, amíg megérkezik, ez idő alatt pedig akár szét is törhet a telefon. A Smartdiszkont ennél jóval gyorsabban dolgozik és a rendelést követően, a lehető leghamarabb belepattinthatjuk a mobilt az iPhone XR tokok általunk választott változatába.

Azért, hogy ne legyen olyan unalmas a külső és szeretnénk mindig stílusosan megjelenni a telefonnal, akár egyszerre többféle változatot, mintát is színt is választhatunk az iPhone XR tokok felhozatalából. Ez tökéletes védelmet jelent a hét minden napjára, ami a kiemelkedő dizájnnal párosul.

Print Friendly, PDF & Email