Mire használhatók az illóolajok?

Illóolajok

Illóolajok

A finom illatok szerelmesei feltétlenül olvassák el ezt a cikket, hiszen szeretnénk jó ötleteket adni ezzel a témával kapcsolatosan! Az illóolajok sokféle változatban vehetők meg az Illatműhely oldalán, tehát elsősorban itt érdemes leadni a rendelést.

Akkor is lehetőség nyílik a vásárlásra, ha nagyobb kiszerelésre lenne szükség, hiszen erre tökéletes megoldást kínál az Illatműhely oldala. Az illóolajok belekeverhetők akár a masszázsolajba is, ami által lehetőség nyílhat a test kényeztetésére.

Persze, szóba jöhet akár az inhalálás is, amelyhez szükség lesz egy fél liternyi forró vízre is. Akár a fürdés során is használhatók az illóolajok, hiszen így sokkal finomabb illat lesz az egész fürdőszobában. Egyre többen fedezik fel az aromalámpa előnyeit is, amelynek az üzemeltetéséhez csupán egy kis víz, illetve illóolajok kellenek.

Ugyanakkor, a hidegpárolók használata is szóba jöhet az Illatműhely szakemberei szerint, tehát az illatok szerelmeseinek ezekkel is ajánlott megismerkedni. Mivel az árak nem magasak, ezért a kísérletezgetés nem terheli meg a családi kasszát.

Print Friendly, PDF & Email