A lósampontól gyorsabban nőhet a haja

Dús hajkorona

Mit veszít az, aki kipróbálja? Semmit, sőt, ezzel inkább csak nyerhetünk, mert rengeteg visszajelzés érkezett arról, hogy a lósampon mennyire jót tesz a haj növekedésének. Ráadásul tele van olyan hasznos tápanyagokkal, amelyek selymesebbé teszik.

A hajunk rengeteg negatív hatásnak van kitéve nap mint nap. Az állandó festést, egyenesítést, göndörítést megérzi és ez megmutatkozik rajta egy bizonyos idő elteltével.

Hogyha szeretnénk, hogy a haj szerkezete még ellenállóbb legyen, akkor gondoskodjunk róla, hogy megkapjon minden tápanyagot, amire szüksége van a hajhagymáknak. Hogyha a hajhagymák elgyengülnek, akkor elkezdődik a hajhullás.

Azok a hölgyek, akik hajmosás után egy csomó hajat halásznak ki a lefolyóból, elgondolkodhatnak rajta, hogy kipróbálják-e a lósampont. Nem csodaszer, viszont az tény, hogy megállíthatja a hajhullást. Ez a probléma nemcsak a férfiakat érinti, hanem egyre több nő is küszködik ezzel a gonddal. Kezelések helyett, hatásosabb lehet a lósampon alkalmazása, ami nem jár együtt semmilyen mellékhatással.

Print Friendly, PDF & Email