Ekrü menyasszonyi ruha, a mai divatszín

Különleges menyasszonyi ruhák egy helyen

Különleges menyasszonyi ruhák egy helyen

Amikor eszünkbe jut a menyasszony szó, mindenki egy hófehérben pompázó, gyönyörű hölgyre gondol élete legszebb napján. Azonban, ma már nem kőbe vésett, hogy a menyasszony fehér ruhát viseljen az esküvője napján.

Napjainkban hatalmas népszerűségnek örvend az ekrü menyasszonyi ruha, ami a tört fehér különböző árnyalatait foglalja magába. Pezsgő- vagy tojáshéj színként is ismert, valójában igen széles skálán mozog, azonban sárgásabb, mint a fehér szín.

Igazi divatszínné nőtte ki magát, az esküvői ruhákat gyártó tervezők imádják, így számos stílusban alkotnak belőle. Morilee, Ronald Joyce kollekciókban sokféle vonalvezetésű ruha felfedezhető ekrü színben.

Mindenki különleges ruhakölteményről álmodozik a nagy napon, ezért is rugaszkodnak el a hagyományos fehér színtől, mind a tervezők, mind pedig a leendő arák. Az ekrü menyasszonyi ruha szépsége és varázsa abban rejlik, annak ellenére, hogy néha túldíszített, de mégis visszafogott, nem kihívó színű. Tökéletes viselet azoknak, akik igazi eleganciára vágynak.

Print Friendly, PDF & Email