A fájdalomcsillapító krém számos hatóanyagot tartalmaz

Egyszerűen elmulasztható

Egyre gyakrabban szenvedünk ízületi fájdalmaktól, amiknek többféle oka is lehet, de egy biztos, minél hamarabb véget akarunk neki vetni. Ezért a fájdalomcsillapító szedése mára teljesen hétköznapi dologgá vált.

Megerőltettük a térdünket, elaludtuk a nyakunkat, beállt a derekunk, gyorsan bekapunk rá egy pirulát és kezdődhet a nap. Nincs fájdalom, nincs probléma. Pedig van, nem is kicsi. A fájdalomcsillapító nem mulasztja el a fájdalmat. Ezért nem is hívják fájdalomelmulasztónak. Csupán elhiteti az agyunkkal, hogy nincs gond. Pedig a fájdalom sok esetben hasznos Ha fáj, akkor tudjuk, hogy baj van. Ha baj van, akkor azt is tudjuk, hogy meg kell találni az okát és kezelnünk kell, nehogy nagyobb probléma legyen belőle. Amikor fáj a fogunk, akkor sem szedhetünk rá örökké fájdalomcsillapító pirulákat, hiszen előbb utóbb jobban elkezd szuvasodni.

A fogorvos fogja megszüntetni a probléma okát. A fájdalomcsillapító gyógynövénykrém a probléma valódi okát kezeli, ezáltal csökkenti a kellemetlen érzést is, ami megnehezíti még az egyszerű mozdulatokat is.

Print Friendly, PDF & Email