Fog implantátum – svájci minőség

Relax Dental Center fogászati központ

Relax Dental Center fogászati központ

A fogfájás elfajulhat odáig, hogy már teljesen elviselhetetlenné válik. Elég nagy gond, ha ez ellen nem teszünk semmit, mivel a fájdalomcsillapítók segítségével nem oldunk meg semmit.

Egy elhanyagolt fogat sajnos a legjobb fogorvos sem menthet meg és ilyenkor nem marad más hátra, mint a húzás. Ezek ellenére, a fog implantátum sikerrel alkalmazható bárkinél, ezért senkinek sem kell hiányos fogsorral leélnie az életét.

Viszont a szájhigiéniára a fog implantátum beültetése után is fokozottan figyelni kell. Az ilyen eseteket mindig könnyebb megelőzni, ha rendszeresen járunk ellenőrzésre.

Általában félévente elég egyszer meglátogatni a fogorvosi rendelőt, még akkor is, ha nem tapasztaltunk semmilyen kellemetlenséget a fogainkkal kapcsolatban. Így még időben észre lehet venni azt az apró problémát, ami miatt később fog implantátumra lesz szükség. Az IHDE fog implantátum legnagyobb újításának az azonnali terhelhetőség számít. Ezelőtt hetekig, hónapokig tartott a gyógyulás a beavatkozást követően.

Print Friendly, PDF & Email