Az autós kamera mindent vesz

autós kamera

Autós kamera

Néha váratlan események történhetnek az utakon, amit aztán elég kellemetlen vagy teljesen lehetetlen kimagyarázni, ezért jó, ha az előttünk lévő utat és a mögöttünk jövő forgalmat is rögzíti egy készülék. Erre találták ki az autós kamera típusokat, amelyek mindenkinek ajánlottak, de a taxisoknak különösen, mivel ezek a gépezetek az utasteret is veszik folyamatosan.

A biztonságuk érdekében, tanácsos tehát beszerezniük egy ilyen eszközt. Minden rögzíthető tehát az autós kamera segítségével. Ha Ön is szeretne vásárolni egyet, akkor azt tanácsoljuk, hogy látogasson el a mindentolcson.hu webáruházba, ahol jelenleg 62%-os árkedvezménnyel szerezheti be ezt a rendkívül ügyes készüléket!

A jutányos ára így 14 990 Ft, ami igazán nem nagy összeg, főleg ha tekintetbe vesszük, hogy ennyi pénzért a biztonságunkat kapjuk meg. A technikai részéről csak annyit, hogy az elülső kamera Full HD 1080P, a hátsó és a belső pedig 720P felbontású. Az autós kamera működéséről rövid videókat is megtekinthet a honlapon.

Print Friendly, PDF & Email