10 kw napelem rendszer ár a továbblépéshez

10 kw napelem rendszer ár

10 kw napelem rendszer ár

Hosszú utánajárás, majd tanakodás után rászánta magát, hogy a családi házat napelemekkel teszi zölddé, de még nem tudja, mennyibe kerülne a beruházás? A pontos végösszeg minden esetben egyedi ajánlat alapján kalkulálható, de egy 10 KW napelem rendszer ár, egy előre felépített konfigurációval mindjárt felfedi magát.

A minőség az élet minden területén meghatározó, legyen szó egy pólóról, golyóstollról, vagy éppen a napelemes rendszerről. Ez utóbbi kapcsán a fő alkotóelemeknél nemcsak minőségről, de komoly, évtizedes garanciális időről is beszélhetünk. A napelem táblákra 3 évtized, az inverterre 5 év, míg a tartószerkezetre, ami stabilan rögzíti a napelemeket, 15 év garancia van.

Már persze, ha az Alternative Solutions Kft. által javasolt darabokról beszélünk. Az említett rendszerelemek többek között osztrák és német gyártmányok, olyan jelzőket érdemeltek ki, mint a prémium, a kiemelkedő. Biztosan furdalja az oldalát a kíváncsiság, hogy miként alakult a 10 KW napelem rendszer ár. Nos, megközelítőleg 4,5 millió Ft.

Print Friendly, PDF & Email