A sportolók is reklámpólót viselnek

Reklámpóló

Minden sportágnak megvan a maga öltözéke, egyenruhája. Azonban néha megfigyelhető, hogy egy-két felirat azonos rajtuk. Nem véletlenül van ez így, hiszen a sportágak népszerűsége miatt a ruházatuknak reklámpóló jellege is van.

Például a focisták meze gyakran tele van tűzdelve különféle neves cégek lógóival. A csapat és a játékos nevének szinte már alig jut hely. Természetesen azok a cégek emblémái jelennek meg az ilyen mezeken, amik csinos kis summával támogatják az adott csapatot, klubbot vagy játékost.

Emellett a reklámpóló és a sport összekapcsolása azért is számít nagyszerű ötletnek, mert kiváló népszerűsítési lehetőséget rejt önmagában. Egy jól játszó sportoló vagy csapat nevével ellátott mez nagyszámban elkel a szurkolók között. A cégek rárakva a saját logójukat, rendkívül széles körben reklámozhatják magukat.

Természetesen a reklámpóló bizonyos események vagy rendezvények népszerűsítésére is nagyszerű eszköz. Ilyen esetben a rendezvényről emléke is marad a reklámpóló viselőjének, amiről évek múlva is eszébe jutnak az ott átélt élmények.

Print Friendly, PDF & Email