Repülőtéri parkolás kedvező árakkal

Repuloteri parkolas

Repülőtéri parkolás

Köztudott, hogy az utazás drága mulatság. Amennyiben repülővel utazunk, akkor nem csupán a jegyet, a szállást és a belépőket kell kifizetnünk, hanem sok más költségre is számítanunk kell.

Például a repülőtéri parkolás sincs ingyen, ezért utána kell néznünk annak, hogy hol vehetjük igénybe a lehető legkedvezőbb áron ezt a szolgáltatást. Az Európa Parkoló készséggel áll a rendelkezésünkre, ezért vegyük számításba ezt az opciót!

A repülőtéri parkolás nem kerül sokba, tehát több napra is ott lehet hagyni a kocsit a parkolóban. Igény esetén fedett helyet is tudnak nekünk biztosítani. A folyamatos őrzésnek köszönhetően, nem kell attól tartanunk, hogy valaki kárt tesz a gépjárműben. Mivel a parkoló állandóan nyitva van, ezért akkor is igénybe vehetjük a szolgáltatását, ha a gép nem napközben indul vagy érkezik meg.

A transzferszolgálatnak köszönhetően, a repülőtéri parkolás után elvisznek bennünket a Liszt Ferenc Repülőtér bejáratáig. Így nem muszáj cipekednünk akkor sem, ha nagyon sok csomagot viszünk magunkkal az útra.

Print Friendly, PDF & Email