Nemesfémek jellemzése és tulajdonságai egy helyen összegyűjtve

XPékszer

XPékszer

Sokak számára kérdés, hogy az ékszereken található pecsétek mit is jelentenek, mi a jelentésük a számoknak és az egyéb más pecsétek? Az xpekszer.hu oldalon részletes információval szolgálunk erről.

Külön leírjuk a különféle arany fajták jellemzőit és azt, hogy melyik anyagfinomság, milyen jelzéssel található. Hiszen egy ékszer vásárláskor fontos, hogy vásárlóink is tudják, hogy mit is vesznek. Illetve, hogy mit is jelent a fehérarany és mi a platina, miként jelölik őket? Hazánkban az ezüst is fémjel köteles, de az ezüstözött ékszer már nem.

Ezért tartottuk fontosnak az xpekszer.hu oldalon mindezt megjelentetni és ily módon is segíteni vásárlóinknak a döntésben. Hiszen mindenki szereti tudni, hogy milyen minőségű az, amit vásárol. A ródiumozott ékszerek esetében a fémjel attól függ, hogy a ródium alatt milyen nemesfém található.

A ródium bevonat teszi fényessé az ékszereket és megóvja őket az oxidációtól. Tehát a az xpekszer.hu oldal a termékkínálat mellett, gazdag információkkal is szolgál, ezzel is teljesebbé téve a honlap szolgáltatásait.

Print Friendly, PDF & Email