Laktatóan finom tésztaétel ebédre

Tésztaétel ebédre

A hétköznapokban általában nincs időnk arra, hogy hosszasan főzőcskézzünk a konyhában. Mégis vágyunk arra, hogy valamilyen friss étellel töltsük meg a hasunkat. A tésztaétel ebédre azért bizonyul jó választásnak, mert igen gyorsan elkészíthető.

Csupán fel kell tenni a vizet főni, majd a forrás kezdetét követően bele kell önteni a tésztát. Érdemes egy kis étolajt is rakni a fazékba annak érdekében, hogy a darabkák ne ragadjanak össze. A tésztaétel ebédre 10-12 percen belül készen lehet, ha gyorsan megcsináljuk a köretet.

A receptneked.hu weboldalon rengeteg tanácsot és tippet találhatunk a főzéshez, így nem fog sok időbe telni a finomságok elkészítése. Például a csirkés-spenótos spagetti biztosan nem fog csalódást okozni. Az olasz, tejszínes tészta szintén sokaknak mozgatja meg a fantáziáját.

A spagettin kívül persze másféle termékekkel is lehet kísérletezni. A tésztaétel ebédre elkészítése nem túl drága, tehát semmilyen akadálya nincs a főzésnek. Ennek köszönhetően, hétköznap sem fog senki éhen maradni.

Print Friendly, PDF & Email