Klasszikus ajtókkal teremtsen otthont magának

Klasszikus ajtó

Ha építkezik, akkor célszerű időben megrendelnie a nyílászárókat, hiszen ha a falak állnak és a födém szerkezete is elkészült, akkor a szakemberek elkezdhetik beszerelni az ablakokat és ajtókat. Így a ház teljes mértékben zárt lesz. Ha nem tudja, hogy milyen stílusú ajtó mellett döntsön, akkor látogasson el a szalafa.hu webáruház oldalára. A leghagyományosabbtól a legmodernebb kialakításig találhat itt beltéri ajtót. Mindegy, hogy modern vagy klasszikus nyílászáró mellett teszi le a voksát, a lényeg az összhang.

Fontos, hogy az ajtók és ablakok harmonizáljanak a falak színeivel és az otthon stílusával. Például egy hagyományos, főként fa alapanyagokat tartalmazó lakásba nem is okos választás a műanyag nyílászáró. Sokkal jobb a fa, ami értéket képvisel. Ebből kifolyólag, bejárati ajtónak se műanyagot válasszon, hiszen szebb, ha fából készült vagy faborítású biztonsági ajtó díszíti az otthonát.

A modern stílusú lakásoknál szóba jöhet még a fémből előállított bejárati ajtó is, ami napjainkban igazán népszerűnek számít. Az ilyen stílusú ajtókhoz jobbára hosszú kilincset kérnek a megrendelők, amitől még modernebb kinézetet kap a ház. A szalafa.hu weboldalon bárki kedvére vásárolhat a különleges termékek közül. Abban az esetben, hogyha nem tudja eldönteni, milyen ajtót válasszon, akkor olvassa végig a különböző nyílászárókhoz tartozó leírásokat. Beltéri ajtónak válasszon olyan változatot, amin speciális tűz- és karcálló a borítás. Továbbá arra is érdemes odafigyelni, hogy az ajtókhoz kér-e küszöböt.

Manapság léteznek olyan küszöbök, amelyek teljesen síkban helyezkednek el a padlóval. Így térelválasztó elemként működnek, mégsem lehet észrevenni. A modern fémszállal futatott beltéri ajtók az újépítésű, fiatalos stílusú otthonokban nagyon jól mutatnak. A hagyományos, családiasabb házakba tökéletes megoldás egy klasszikus ajtó, ami tartalmazhat üvegezést is, ha Ön úgy kívánja. Vásárlásnál tartsa szem előtt az ár/érték arányt, ami nem hanyagolható el, főleg ha több darab beltéri ajtót vásárol.

Print Friendly, PDF & Email