Az UV gél lakk minden rétegét UV lámpa alatt kell kiégetni

UV gél lakk

UV gél lakk

A körömtudomány területén, az utóbbi időben számos innováció tört felszínre. Az UV gél lakk hasonló a már megszokott körömlakkhoz, azonban egy sokkal tartósabb anyagról van szó, aminek a felhelyezése is eltér az eddigiektől.

Strapabírósága 3-4 hétben nyilvánul meg. A zselé lakkot ecsettel, ugyanolyan határozott mozdulatokkal kell felvinni, akárcsak a korábbi társát. Ahhoz, hogy hosszantartó hatást nyerjünk el, a szarulemezeket nagy odafigyeléssel elő kell készíteni.

A www.gellakk.com weboldal olyan körömépítéshez szükséges alapanyagokat és kellékeket forgalmaz, amelyek nélkül nem valósulhatnának meg a tartósan szép körmök. Ezen a honlapon starter készleteket is lehet vásárolni, ezek az induló csomagok pedig nemcsak UV gél lakkot,

hanem UV lámpát és minden kiegészítőt tartalmaznak. A zselét vékonyan kell felvinni és minden réteget ki kell égetni a lámpa alatt, körülbelül 2 percen át. Az UV gél lakk csakis így képes megkötni. Ezután jöhet a fedőlakk, ami egyben az alaplakk is, végül pedig a fixáló szer.

Print Friendly, PDF & Email