A Wim Hof módszer áldásos hatása

Wim Hof modszer

Wim Hof módszer

Mindnyájan szeretnénk magunkat jól érezni a bőrünkben. A testi, a lelki és a szellemi állapotunk javítása érdekében, ma már számtalan megoldás közül válogathatunk. Paksi András a Wim Hof módszer segítségével edzi magát, aminek nagyon leegyszerűsítve 3 pillére létezik.

Az első a lélegzésre való odafigyelés, hiszen ezzel érezhető hatást lehet gyakorolni a közérzetre. A második pillért a hideggel való találkozás jelenti, amire azért van szükség, hogy az agy kizökkenjen kicsit a megszokott ritmusából.

A hideg miatt muszáj a jelenre koncentrálni, ezalatt pedig kikapcsolható az elme pörgése. A Wim Hof módszer szempontjából fontos még a fókuszálás. Mindenkinek meg kell tanulnia koncentrálni, mert csak így tud igazán hatalmas eredményeket elérni az életében.

A tréner szerint, először fokozatosan hozzá kell szokni a Wim Hof módszerhez, tehát nem szabad vele rögtön lesokkolni a szervezetet. A gyakorlás hamarosan meghozza majd a gyümölcsét! A testi, a szellemi és a lelki állapot is javulni fog, az oldalon olvasható cikkek szerint.

Print Friendly, PDF & Email