A sittes konténer rendelés telefonon keresztül is történhet

Konténerek széles választéka

Konténerek széles választéka

Ezzel a problémával, illetve dologgal kapcsolatban tudni kell, hogy érdemes olyan céget keresni, amelyik többéves tapasztalattal rendelkezik.

A sittes konténer rendelés: Tel 30/ 903 0300 telefonszámon elérhető a hét minden napján. Minden építkezésből keletkező hulladékot, betont, téglát, csöveket elszállítanak. A vegyes jellegű szemét is idetartozik, kivéve a folyékony állagú dolgok. A kerti és zöldhulladéktól is megszabadítják, legyen szó ágakról, gallyakról, fákról, levelekről, stb.

A sittkonténer többféle méretben igényelhető és az előre megbeszélt határidőig használható. Azonban semmilyen veszélyes hulladékot nem szabad belehelyezni, mint például a festék, a hígító, a mérgező vagy a robbanásveszélyes anyagok.

Televíziót és gumiabroncsot sem szállítanak. A sitt konténer méretei a következők: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, valamint 12 köbméteres lehet a nyitott típusú változat. A sittes konténer rendelés: Tel 30/ 903 0300 számot tárcsázva zárt variációt is kérhet, aminek a mérete 4 és 8 köbméter.

Print Friendly, PDF & Email