A rafting Salza folyóján tökéletes élmény

Élvezetes kikapcsolódás

Élvezetes kikapcsolódás

Sajnos hazánkban nincs lehetőség erre a tevékenységre, viszont a szomszédos országokban megoldható. Ha Ausztriába látogat, akkor érdemes a tervei közé beiktatni a vadvízi evezést. Célszerű megemlíteni, hogy a rafting Salza nevű folyón próbálható ki. A terep a kezdőknek és a haladóknak egyaránt tökéletes lesz.

Mindenkinek ajánlott ez a dolog. A 14 évnél fiatalabbak csak és kizárólag szülői felügyelettel ülhetnek a csónakba. Az ettől idősebbekre ez már nem vonatkozik, viszont engedélyre szükség van.

Ezt dokumentummal kell bizonyítani, hiszen nélküle nem lehet túrázni. Profi vezetőkkel történik a kirándulás minden alkalommal. A szakemberek jól képzettek, hiszen minden helyzetben megfelelően kell eljárniuk.

Például, ha valaki a vízbe esik a kirándulás során, akkor fontos, hogy higgadtak maradjanak és azonnal cselekedjenek. A rafting Salza folyón élvezetes program. Ha teheti, akkor foglaljon időpontot, hogy elvigye családját egy tökéletes hétvégére! Biztosan mindenkinek tetszeni fog és évente egy-két alkalommal sort kerítenek rá a jövőben is.

Print Friendly, PDF & Email