Több formában is díszeleg a rozettás kilincs

Kilincsek széles választéka

Kilincsek széles választéka

Manapság nagyon divatossá vált az online webáruházakban való vásárlás. Egyszerűen, az otthona kényelméből megrendelhető a szükséges gyártmány, ami mindig részletes termékleírást tartalmazz.

A rozettás kilincs megtekintéséhez és megvásárlásához nem szükséges egymás után felkeresnie a szaküzleteket, hogy meglelje a tökéletes darabot. Érdemes minőségi alapanyagból készült terméket választani, ami a megfelelő üzemben tartás mellett, éveken át használható.

A rozettás kilincs legfőbb jellemzője, hogy két különálló darabból tevődik össze, ennek jóvoltából minden ajtótípusra felszerelhető. Elérhető a kör, a négyzet és az ovális forma egyaránt. A nyílászárók esztétikus kinézetet kölcsönöznek az otthonának, ezért nem mindegy milyen forma kerül beszerelésre.

A megrendelésre kerülő csomag tartalmazza a beillesztés során használt metrikus csavarokat, amelyeknek köszönhetően a szerkezet biztosabban rögzíthető az ajtó mindkét oldalán. A gyártó 5 év jótállást vállal a termékére. A rozettás kilincs elérhető fényezett és matt változatban is.

Print Friendly, PDF & Email