Tévézés a babzsákfotel kényelméből

Babzsákfotel

Sokaknak egy nehéz munkanapot követően már nincsen energiájuk arra, hogy bármi megerőltetőt csináljanak. Inkább csak leheverednek a televízió vagy a számítógép elé, és megnéznek egy filmet.

A babzsákfotel igen kényelmes a benne lévő polisztirol gyöngyöknek hála, ezért sokan vásárolnak ilyen ülőkét a babszem.hu weboldalról. A szélessége 80, a magassága pedig 130 centiméter, tehát könnyen el lehet benne feküdni. Rengetegen szundítanak benne egy fárasztó napot követően.

A babzsákfotel tépőzárral levehető huzattal rendelkezik, ami egyszerűen kimosható. Ez azt jelenti, hogy akár enni és inni is lehet rajta, és nem kell félni a szennyeződésektől. A karbantartásra csak ritkán van szükség, hiszen bizonyos időközönként ki kell cserélni az elhasználódott, polisztirol gyöngyöket.

A webáruházból lehet venni erre a célra való zsákot. A csere otthoni körülmények között is megoldható. A babzsákfotel megvásárolható szinte bármilyen árnyalatban, ezért egészen biztosan jól fog mutatni a szobában. Valószínűleg a gyerekek is imádni fogják.

Print Friendly, PDF & Email