Összeépíthető puzzle a legendás történethez

Összeépíthető puzzle

Összeépíthető puzzle

Artúr király legendás története sokunkat elvarázsolt, egyik kedvenc olvasmányunk volt gyermekkorunkban. Most lehetőség van a király várának megalkotására is, a scolorjatek.hu webshopból beszerezhető összeépíthető puzzle segítségével.

A legendákban megjelenő gótikus Camelot-i fellegvár, lovagvár kirakásához a Camelot vára 3D puzzle darabjai szükségesek. Ebben a várban az uralkodó maga köré gyűjtötte a birodalmának hűséges és bátor lovagjait, és egy hatalmas kerek asztal köré ültette őket.

Minden lovag nevét aranyba véseti a székén és arra tanítja őket, hogy vessék meg a gyilkolást, a gonoszságot és a kegyetlenséget, tartózkodjanak a becstelenségtől, hazugságtól, a hazaárulástól, valamint irgalmazzanak a kegyelmet kérőnek.

De legfőképpen arra neveli a lovagokat, hogy tiszteljék és minden körülmények között védelmezzék a nőket. Ez a csodás történet megelevenedik a játékosok előtt, miközben az összeépíthető puzzle darabjait illesztik a helyükre. 865 darabos ez a pompás puzzle játék, amit érdemes már ma megrendelnie.

Print Friendly, PDF & Email