Okosan megtervezett kivitel az amerikai tolóablak

amerikai tolóablak

Amerikai tolóablak

A nagysikerű hollywoodi filmekben gyakran láthatunk olyan jelenetet, amikor a sajátos jellemvonásokkal rendelkező nyílászáró egyszer csak rácsapódik a betörő vagy a kulcsát elhagyó gazda fejére, hátára, aki nagy kínok között kiabál segítség után. A valóságban az amerikai tolóablak egyáltalán nem ilyen balesetveszélyes.

A problémát elkerülendő, a készítők 2 darab acéltekercset építettek be a rendszerbe, ami képes ellensúlyozni a szárnyat, így az ha egyszer fel lett tolva, akkor úgy fog maradni. Ne higgyünk tehát el mindent, amit a filmekben látunk! Ettől függetlenül vagy pontosan ezért az amerikai tolóablak egy nagyon hatékony kivitel, ami helytakarékos és rendíthetetlenül végzi a feladatát.

Amikor kell, akkor szigetel, ha pedig megemeljük a szellőztetés érdekében, csak úgy árad be a friss levegő. Oldalra elmozdítható formában szintén megrendelhető. Az amerikai tolóablak kedvező ár-érték arányon a miénk lehet. Keressük fel ezért az ablakos.hu weboldalt és ismerjük meg a részleteket! A beépítés gyorsan megtörténik és utána kiaknázhatjuk az előnyeit.

Print Friendly, PDF & Email