Nagyon sokoldalú a szatén szalag

Szatén szalagok

Szatén szalagok

Az esküvői díszletek megtervezése precíz munkát igényel, a tökéletes végeredmény elérése érdekében. A szatén szalag kiváló textil a díszletek kihangsúlyozásához, de nagyon sok esetben felhasználják a ruhák és az ékszerek dekorálásánál is.

A finom anyag szinte már nélkülözhetetlen használati cikk a dekorálások kivitelezésénél. Elérhetőek szélesebb és keskenyebb változatban. Rengeteg színvariáció áll az érdeklődők rendelkezésére a Gyöngyékszerbolt webáruház kínálatában, ahonnan egyszerűen beszerezhetőek a kívánt méretekben.

A szatén szalag nagyon egyszerűen kezelhető, könnyű vele dolgozni és magasztos megjelenést biztosít. Manapság rengeteg kézműves alkotás alapanyagát képezi ez a selyem kelme.

A szatén szalagból készült ékszerek nem kirívók, így bármilyen alaklomra remek kiegészítő kelléknek bizonyulnak és elegáns megjelenést biztosítanak a viselőjének. Ha valami igazán egyedi és mutatós ékszerre vágyik, válasza a szatén szalagból készült szetteket, amelyek csodálatos színkombinációkban elérhetőek a különlegességre áhítozóknak.

Print Friendly, PDF & Email