Modern készházak könnyű szerkezettel

Amikor valaki lakásépítésbe kezd, nagyon nehezen látja át, hogy végül mennyi pénzt és időt fog rászánni, mire kulcsrakészé válik. Aki gyorsan, fix árral szeretne számolni, annak érdemes megismerkednie a készházak világával.

A könnyűszerkezetes ház egyre divatosabb és sokaknak kedvelt megoldás, ugyanis hamar fel lehet húzni alapozással együtt, a tartóelemei ugyanis előre gyártottak. Ezután már hamar megy a szigetelés, vakolás, festés és a burkolatok lefektetése.

A készházak szerkezeti elemei ÉME számmal és CT minősítéssel rendelkeznek, így kölcsönből is finanszírozni lehet a házépítést. Vállaltunk több száz családi házat tervezett és húzott már fel, referenciaházainkat pedig előre megbeszélt időpontban meg is tekintheti. A készházak további előnyökkel is bírnak, idetartozik például az energiahatékonyság és a környezetvédelem.

A korszerű házak árai megtalálhatóak a honlapunkon, így könnyebben tud majd számolni a végösszeggel is. Valósítsa meg a segítségünkkel álmai otthonát néhány héten belül!

Print Friendly, PDF & Email