Mágnestábla alumínium kerettel

Mágnestábla üzleti megbeszélésekhez

Mágnestábla üzleti megbeszélésekhez

Aki már próbálta, az biztosan nem térne vissza szívesen a régi krétás változathoz. A mágnestábla használata környezetbarát és egészséges. Minden bizonnyal sokan emlékeznek arra, hogy milyen kellemetlen volt szívni az órákon a krétaport, amikor a tanár a száraz szivaccsal törölte le a táblát.

Nem kell orvosi diploma ahhoz, hogy józan ésszel rájöjjünk ez mennyire egészségtelen. A por természetesen rászáll mindenre és elég sokat kell takarítani, amíg teljesen eltávolítjuk a helyiségből.

A mágnestábla alkalmazása ezzel ellentétben sokkal tisztább és esztétikusabb. Nem kell állandóan nedvesíteni a szivacsot, a törlés után nem maradnak a felületen zavaró csíkok, ráadásul könnyű, ezért kifejezetten mobilisnak számít, kiváltképp a kerekekkel ellátott változat, amit fel sem kell emelni, hogyha szeretnénk átvinni egyik teremből a másikba.

A mágnestábla kecsesen néz ki, viszont ez a törékeny külső ne tévesszen meg senkit, mert strapabíró anyagból készül. Itt van például az alumíniumkeret, ami prémium megjelenést kölcsönöz a mágnestáblának.

Print Friendly, PDF & Email