A legbiztonságosabb a magas betonkerítés

Betonkerítés

Teljesen természetes, hogy meg akarjuk védeni a testi épségünket a rossz szándékú emberek ellen. A betonkerítés tökéletes választás a cél elérése érdekében. Az a legjobb, ha magas paneleket veszünk az elemeskerites.hu weboldalról, mert így elkerülhetjük, hogy a betörők átmásszanak rajtuk.

A legnagyobb változat 240 centiméteres. Létezik telepaneles, valamint áttört tetejű változat is. Az elemeskerites.hu webáruház díjai egyáltalán nem magasak, éppen ezért érdemes itt leadnunk a rendelést a betonkerítés ügyében.

A kínálatban találhatók még oszlopfedkövek, oszlopok, illetve végoszlopok. Az összerakásuk egyáltalán nem bonyolult. Az a lényeg, hogy minél mélyebb alapot ássunk nekik, mert így tudnak majd elég masszívan megállni a helyükön. Amennyiben a talaj nem elég erős, külön alapozásra is szükség lesz. Egy kis igyekezettel naponta akár 20-25 méternyi szakasszal is készen tudunk lenni.

Helyes elkészítés esetén évtizedekig a helyén marad a betonkerítés. Nem kell sok pénzt fordítani a karbantartására, hiszen igazán strapabírónak mondható.

Print Friendly, PDF & Email