Lazúrok hosszútávra kiválóak

Kitűnő festékek korrekt áron

Kitűnő festékek korrekt áron

A fából készült felületeket bizonyos időközönként le kell festeni, ellenkező esetben romlik az állaguk, tönkremennek. Ehhez a munkához szükségesek a lazúrok, mert tökéletes védelmet biztosítanak a fának.

A festekarena.hu webáruházból megvehető például a Capawood Performance vékonylazúr, ami nagyon rugalmas filmréteget képez, erősen beszívódik a fába, így a mérsékelten vagy az egyáltalán nem mérettartó fafelületek bevonására is alkalmas.

Ugyanakkor az adott felület meg tudja tartani a természetességét, mert a lazúrok eme típusa nyílt pórusú, hagyja lélegezni a fát. Tartalmaz aromamentes oldószert, ami a fa rostjait nem bántja, viszont elriasztja a rovarokat és az egyéb kártevőket. Vízlepergető felületet képez, így pedig a nedvesség nem tud beszívódni a festett fába.

Kültéren hosszútávon is alkalmazható, elég néhány évente felfrissíteni egy-egy újabb réteggel például a lekezelt kerti bútorokat. A webshop gazdag kínálatában a lazúrok sokasága található meg, ezért ide érdemes ellátogatnia a beszerzés érdekében.

Print Friendly, PDF & Email