Kerítés építése 5 lépésben

Kerites

Kerítés

Az otthonunkat körülölelő barikád megléte mindenképpen lényeges ahhoz, hogy valóban komfortosan érezhessük magunkat. A számunkra tökéletes kerítés kivitelezése pedig nem is annyira macerás, mint ahogy azt az ember elsőre gondolná.

Természetesen nem minden típusról van most szó, hiszen van olyan modell, amelyik mindenképpen komoly szaktudást igényel. Az előre gyártott elemekből álló darabokat azonban 5 egyszerű lépésben fel lehet állítani egy útmutató segítségével.

Első lépésként ki kell jelölni az oszlopok helyét, majd ki kell ásni az alapgödröket az utasításnak megfelelően. Ezután következhet kerítés oszlopainak elhelyezése.

Érdemes egy zsinórt kifeszíteni az oszlopok között, hogy megbizonyosodjon róla, valóban vízszintben helyezte el, valamint így mérni is sokkal könnyebb lesz. Az elhelyezett és lebetonozott oszlopoknak 1 nap kell, hogy rendesen megkössön, majd következhet a kerítés elemeinek a beillesztése. A teljes, képekkel illusztrált útmutatót és a különböző típusokat megtalálja a fenti linkre kattintva.

Print Friendly, PDF & Email