Jól látja: Ice Watch olcsón!

Ice Watch olcsón

Manapság a karóráknak nem elég egy-két kritériumnak megfelelniük, hiszen minden helyzetben szeretjük azokat a csuklónkon tudni, alkalomtól függetlenül. A kinézet mellett, a minőség is kiemelten fontos, azonban az igazán tartós órákért mélyen a pénztárcánkba kell nyúljunk.

Üdítő hír, hogy az időmérők közül az Ice Watch olcsón beszerezhető és a magas színvonalért sem kell aggódnunk. A belga gyártó termékei igazán különlegesek, mivel bár kinézetre kissé visszafogottak, mégis a szivárvány szinte bármelyik színében kaphatóak. A tok ugyan műanyag, de hihetetlenül strapabíró, a szilikon anyagú szíj nagyon kényelmes viseletet biztosít, a vízálló tulajdonság pedig már szinte kötelező ismertetőjegy. Ezeknek az attribútumoknak hála, akár extrém sportolás közben is nyugodtan viselhető.

A futballisták körében is nagy népszerűségnek örvendő sportóra azonban nemcsak izmos, de megtéveszthetetlenül precíz is, amit a japán gyártmányú kvarc szerkezet biztosít. Az Ice Watch olcsón kerülhet jelenleg a virtuális kosárba.

Print Friendly, PDF & Email