Itt kapható a Thule kerékpártartó tetőre

Thule kerékpártartó tetőre

A sportos emberek a nyaraláson sem szeretnének tétlenül üldögélni. Az aktív pihenés jegyében szívesen pattannak biciklire a környék felfedezése érdekében.

A Thule kerékpártartó tetőre lehetőséget nyújt a szállításra, ezért akkor sem kell lemondani a kerekezésről, ha valaki messzebbre utazik. A StílusosUtazás kínálatában rengetegféle típus közül lehet válogatni. A segítségükkel biztonságosan juttathatóak el a biciklik egyik helyről a másikra. A Thule kerékpártartó tetőre nem olcsó, ám mégis maximálisan érdemes mellette dönteni. Igazán stabilan fogja a kerekeket, ezért nem kell elmozdulástól tartani. A rögzítés szerszám nélkül is lehetséges. Maximum 20 kilogrammos biciklik szállítására nyílik alkalom. A szabványoknak minden tekintetben megfelel a Thule kerékpártartó.

Az összes típusa készleten van, ezért érdemes még most leadni a megrendelést. A stilusosutazas.hu weboldalon többféle termék is akció keretében kapható. A vállalatnak már több mint 40 éves tapasztalata van, tehát a vevők bátran megbízhatnak benne.

Print Friendly, PDF & Email