Infraszaunával a hatékony fogyásért

Súlyvesztés infraszauna segítségével

Közeledik a nyár! Előre retteg a perctől, amikor kénytelen felvenni a fürdőruhát? Ne aggódjon, az infraszauna felgyorsítja a fogyást. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a tornagyakorlatok vagy az egészséges étrend már nem is kell a karcsú alak eléréséhez, csupán azt, hogy a szaunázás eme modern formája elősegíti a kalóriák ledobását.

A szaunázás roppant kellemes tevékenység, hiszen egyszerre lazít el minket és erősíti az immunrendszert. A kabinba helyet foglalva dőljünk hátra és élvezzük, ahogy 300-500 kalória leolvad rólunk, szinte teljesen észrevétlenül. A szaunázásnak, a fogyókúrás hatása mellett, még számtalan pozitív befolyása van, már ami a szépségápolást illeti.

Az izzadás során nemcsak a méreganyagok ürülnek ki a szervezetünkből, de a bőrfelületen lévő szennyeződések és baktériumok is, ezáltal a bőr szebbé, puhábbá és ruganyosabbá válik. Az infraszauna a makacs narancsbőr ellen is felveszi a harcot, ami valljuk be, rengeteg okot ad a hölgyeknek a bosszankodásra a meleg napok közeledésével.

Print Friendly, PDF & Email