Huawei P30 Pro mobiltelefon kifogástalan kamerával

Huawei P30 Pro mobiltelefon

Huawei P30 Pro mobiltelefon

Készítsen csúcsminőségű képeket a telefonjával! A Huawei P30 Pro mobiltelefon remek választás mindenkinek, aki csúcsminőségű fotókra vágyik. A tűéles és remegéstől menetes képekről a SuperZoom, a 40 MP szuper fényérzékeny kamera, a 20 MP ultraszéles látószögű lencse és a HUAWEI ToF technológia gondoskodik.

A videózás élményét az OIS és AIS technológia teszi felejthetetlenné. Legyen szülinapi buli vagy családi kirándulás, lehet akár nappal, akár éjszaka, a Huawei P30 Pro mobiltelefon minden körülmény között tökéletes fotókat készít. A készülék csepp-, víz- és porálló, ezért túrákra és kirándulásokra is bátran magával viheti.

A strapabíró külső mellett, elegáns a megjelenése, a kettős 3D ívelt üvegből készül külső borítás jóvoltából. A Huawei P30 Pro mobiltelefont 4200 mAh akkumulátor működteti, ami gyorstöltéssel és vezeték nélküli töltővel is tölthető. A készülék 2 nano kártya egyidejű kezelésére is alkalmas a Dual SIM kivitelnek köszönhetően, amelyeknek a ki- és behelyezés megkönnyítésére SIM tű is tartozik a telefonhoz.

Print Friendly, PDF & Email