Helytakarékos megoldás a fali kerékpártartó

fali kerékpártartó

Fali kerékpártartó

A kisebb lakás is kényelmesen, praktikusan berendezhető, csak arra érdemes kellő figyelmet fordítani, hogy a kacatok ne gyűljenek fel. De mi a helyzet azokkal az eszközökkel, amelyek szükségesek és nagy helyet elfoglalnak? A fali kerékpártartó megvásárlása célszerű akkor, ha a családban többen is bringát használnak. Az előszobába problémamentesen elhelyezhető.

Vannak olyan változatok, amelyek úgy vannak kialakítva, hogy egyszerre 2 darab is felakasztható rájuk. A gyártók igyekeztek úgy megtervezni a fali kerékpártartó termékeket, hogy strapabíróak, ellenállóak legyenek. A bikelife.hu webáruházból egyszerűen bárki hozzájuthat a kiváló árucikkekhez.

A tárolás opció alatt számos típus felsorakozik, amiből kedvére válogathat az érdeklődő. Az itt megtalálható lehetőségek kitűnő jellegzetessége nem más, mint a felhajthatóság. Mit is jelent ez pontosan? A fali kerékpártartó összecsukható akkor, ha nem szükséges, így valóban a helytakarékosság remeke, ráadásul az árak is barátságosnak, kedvezőnek mondhatóak.

Print Friendly, PDF & Email