Gyerekruha nagymennyiségben, előrelátó szülőknek

Gyerekruha nagytételben

Gyerekruha nagy tételben

A gyerekek imádnak mocskosak lenni. Lehet, hogy ez a kijelentés így picit erős, de mindig sikerül nekik valahogy összepiszkolniuk magukat, az biztos és még sokszor büszkék is arra, amit összehoztak. Elég egy kocka csoki, anya egyik kedvenc kozmetikuma, egy kis narancslé vagy bármilyen írószer a kezükbe kerüljön és a gyerekruha pár perc múlva már mehet is a szennyes kosárba.

Éppen ezért, gyerekruha esetében nincs olyan, hogy sok, hiszen olykor naponta négyszer-ötször is át kell öltöztetni a lurkókat. Szinte mindegy is, hogy hány éves a kicsi, mert minden korosztálynak megvannak a maga trükkjei, amivel elkápráztathatják anyut és aput.

A legkisebbek büfivel és különböző állagú végtermékekkel tudnak betenni a ruháknak, a totyogó, mászó babákat a kíváncsiságuk teszi gyerekruha pusztítóvá, a nagyobbacskák pedig főként a játszótérnek és a kalandvágynak köszönhetően igényelnek több rend átöltözést. Szerencsére gyerekruha ma már könnyen beszerezhető, akár az internetről is, így mindenre fel lehet készülni.

Print Friendly, PDF & Email