Elmondhatom magamról: szerető vagyok

Szerető vagyok...

Szerető vagyok…

Minden ember szerető társra vágyik, de nem mindenkinek adatik meg. Vagy a nem megfelelő emberrel házasodott, vagy nem is él házasságban. Ám ha mégis van valaki, akivel időnként találkozgat titokban, mert az kapcsolatban vagy házasságban él, akkor elmondhatja magáról: szerető vagyok.

Miért jár a szeretőnek mindenből a legjobb? Mert ő az, akihez a hűtlen fél menekül, aki nyugalmat, vidámságot és persze erotikát ad, neki nem kell elszámolni a napi dolgokkal, nem zsarnokoskodik, egyszerűen csak boldogságot nyújt.

Felmerülhet a kérdés, hogyha valaki kijelenti magáról, hogy: szerető vagyok, miért vállalja mégis a titkos viszonyt? Vagy azért, mert maga is kapcsolatban, házasságban él, vagy azért, mert elfogadja ezt a helyzetet és nem kerget hiú ábrándokat.

A titkos viszonyban mindketten adnak és kapnak egyszerre sok szépet és örömet, közben pedig „boldog” családi életet is élhetnek. Ez amúgy még mindig jobb, mintha otthon folyamatosan veszekednének a gondok miatt, vagy valamilyen más, romboló hobbit talál magának valamelyik fél.

Print Friendly, PDF & Email