Az akasztós polc hamar felszerelhető

akasztos polc

Akasztós polc

A 21. században a tárolásnak rengeteg formája létezik. Igen sokféle polcrendszer közül lehet választani, ezért nézzen körül alaposan, mielőtt döntést hoz! Az akasztós polc kitűnő választás, amennyiben helyet szeretne megtakarítani a raktárban.

Az oszlopokat diagonális merevítők kötik össze. A keret gondoskodik arról, hogy a polc biztosan álljon a helyén. A fülek perforálása 33 milliméterenként történt meg. A tartóelemek segítségével már egyáltalán nem ütközik akadályba az akasztós polc összeszerelése.

Amennyiben érdekli ez a lehetőség, akkor nézze meg a salgopolc.org weboldalon lévő fotókat! A szakemberek segítségével könnyen kiválaszthatja, hogy az Ön esetében melyik modell mellett éri meg leraknia a voksát.

Természetesen nem csupán akasztós polc van a kínálatban, hanem másféle típus is. A helyszíni felmérést követően kiderülhet, hogy melyik megoldást érdemes előnyben részesítenie a tér megfelelő kihasználása érdekében. Ennek a segítségével jóval olcsóbban tud majd raktározni, tehát megéri elgondolkodni a váltáson.

Print Friendly, PDF & Email