Alakformáló fehérnemű a szemrevaló idomokért

Alakformáló fehérneműk kedvező áron

Alakformáló fehérneműk kedvező áron

Pár kiló túlsúllyal általában mindenki rendelkezik és ha nem is vagyunk kövérek, a többletsúly általában a hasi részre rakódik. Hölgyek esetében ez a probléma egy csinos alakformáló fehérnemű használatával eltüntethető.

A gabriellaharisnya.hu webáruház gazdag kínálatában sokféle alakformáló fehérnemű található meg, több színben is, fehérben, drappban, feketében egyaránt. A Wolbar Fortissima példány laposabbá teszi a hasat, a derekat és a csípőt, valamint egy ruhamérettel karcsúbbá varázsolja a viselőjét.

Lézervágott széllel van ellátva, így nem üt át még egy vékony ruhán sem. A felső szélén szilikon szalag található, ami megakadályozza azt, hogy viselés közben lecsússzon. Ez a termék hófehér színben vásárolható meg, valamint S-től XXL méretig. Tehát a termetesebb hölgyek is beszerezhetik maguknak ezt a praktikus, hasznos darabot.

Nemcsak különleges alkalmakkor, hanem a hétköznapokban is tanácsos használni az alakformáló fehérneműt. Vásárolja meg, használja és járjon mindig mindenhová csinosan!

Print Friendly, PDF & Email