A sárga angyal elismert munkássága

Sárga angyal

Sárga angyal

Sokszor találkozunk olyan megkövült kifejezésekkel a nyelvhasználatban, amelyeknek nem ismerjük az eredetét. A sárga angyal szintén ezek közé tartozik, amit az autómentőkre, illetve gépjárműszállítókra, vontatókra használunk. A sárga angyal mégis többet takar.

Ennek a kifejezésnek olyan történelmi háttere van, ami nem engedi, hogy laikus gondolkodással bármilyen szolgáltatásra használható legyen. Valamikor a Magyar Autóklub munkásságának egyszerűsített megnevezése volt, mivel a sárga a jellegzetes színt, míg az angyal, a gyors és kiváló segítségnyújtást jelölte.

Manapság örvendetes egy sofőr számára, ha a sárga angyal ilyen szakszerű szolgáltatásokkal siet a bajbajutottak segítségére. A gyors és hatékony munka felbecsülhetetlen érték, főleg akkor, ha ezt még a kedvező ár is fokozza.

Cégünk az autómentésben és autószállításban törekszik a lehető legmegfelelőbb teljesítményt nyújtani annak érdekében, hogy büszkén nevezhessük magunkat sárga angyalnak. Szolgáltatásainkat éjjel-nappal Ön is igényelheti!

Print Friendly, PDF & Email