A pezsgő Brut jelzése mérvadó

pezsgő Brut

A boltban vásárolva mindig igyekszünk a legjobb minőséget a lehető legkedvezőbb áron megvásárolni. Ezért folyamatosan figyeljük az aktuális akciókat. A termékek címkéje minden szükséges információval ellát bennünket, így bármilyen pezsgő Brut felirata is tartogat valamilyen információt. Habár a termékleírás az adott ország saját anyanyelvén is szerepel a csomagoláson, a Brut szó mégis megjelenik, ugyanúgy mint a Sec vagy a Doux szavak is minden pezsgős üvegen.

A gyártói hagyományok a pezsgő esetében már évszázadok óta megtartották ezt a nemes szokást, fenntartva ezzel a francia eredetű nedű nemes, ünnepi jellegét. A pezsgő Brut kifejezése a nyers és száraz íz-világot jelenti, amit a pezsgőfogyasztók már minden bizonnyal jól ismernek.

A nyerspezsgő tulajdonképpen nagyon alacsony, minimális cukortartalommal rendelkező termék, ami különösen ajánlott, az édeset kevésbé kedvelő fogyasztók körében. A pezsgő Brut címkéje már előre elárulja, hogy aki megissza, emlékezetes alkalmat tudhat maga mögött.

Print Friendly, PDF & Email