A menetjavító készlet fontos elemei

Szerszámok és kiegészítők kiemelkedő minőségben

Szerszámok és kiegészítők kiemelkedő minőségben

A csőrendszerek karbantartása sok esetben nagyon nehéz feladat, főleg, ha régi és elavult szerelésekről van szó, így gyakran egyszerűbb lehet az egészet lecserélni újra.

Sok esetben nagy segítség lesz a menetjavító készlet, amivel ki lehet tisztítani a régi és rozsdás meneteket, majd egy kis kenőanyaggal új elemeket lehet csavarni bele. Ez természetesen csak olyan csövek és berendezések esetében használható, amelyek menttel rendelkeznek.

A menetjavító készlet mindenképpen fontos eszköze a szerelőnek, ezért azt sohasem szabad kiszedni a szerszámos készletből. Természetesen bármikor előfordulhat, hogy a csöveket vagy a mentet már nem lehet megmenteni. Ezekben az esetekben új elemeket kell szerelni a rendszerbe, ami valószínűleg nem lesz olcsó mulattság.

Amennyiben azt szeretnénk, hogy a szerelés több évig is kitartson, minőségi elemeket kell beszereltessünk. A menetjavító készlet elemei bármikor kicserélhetőek, ha valamelyik eltörne vagy megsérülne. A szerelő dolga, hogy mit és miként végez, azonban néha nem árt ránézni, hogy minden rendesen menjen.

Print Friendly, PDF & Email