A kóros hajhullás mögött számtalan tényező állhat

Mi a teendő kóros hajhullás ellen?

Mi a teendő kóros hajhullás ellen?

Ha reggelente a fésű fogai között túl sok szál marad, érdemes szakember segítségét kérni vagy beszerezni olyan készítményeket, amelyek megerősítik és táplálják a töveket.

A kóros hajhullás abban az esetben okoz gondot, ha a napi kihullt szálak mennyisége meghaladja a 100 darabot. Sok esetben a jelentkező tünetek visszafordíthatatlanok, ezért érdemes mielőbb kideríteni a kiváltó okokat. A ritkulás kialakulása kezelhető a minőségi alapanyagokból előállított készítmények rendszeres használatával.

A Dr.Hair termékcsaládban megtalálható naturista termékek mindegyike hozzájárul az egészséges hajkorona fenntartásához. Böngéssze át a termékpalettán megjelenő prémiumkategóriás gyártmányokat, amelyek zsebbarát áron beszerezhetőek, így a megvásárlásuk nem igényel hatalmas anyagi befektetést.

A kóros hajhullás kezelése nem tűr halasztást, hiszen mindennap több száz szálat elveszít. Ne habozzon, hanem szerezze be a Dr.Hair hajcseppet és sampont, amelyekkel újra vitális külsőt kölcsönöznek a hajkoronának!

Print Friendly, PDF & Email