A Hair transplant clinic felkeresésekor a reptéri transzfer is megoldott

Hair transplant clinic

Hair transplant clinic

A kutatások szerint, számtalan ember szenved világszerte a korai kopaszodástól, kortól és nemtől függetlenül. Azt senkinek nem kell részletesen taglalni, mivel jár az egykor szép és ragyogó hajkorona megritkulása, hiszen még a legnagyobb önbizalommal rendelkező személyeket is érzékenyen érinti a drasztikus hajveszteség, a Hair transplant clinic viszont pont erre a rendellenességre kínál gyors megoldást.

A nagyhírű és népszerű klinika Franciaország és Nagy-Britannia után, hazánkat is meghódította, természetesen érthető okokból.

Mielőtt azonban a páciensek részesülhetnének az 1 napos kezelésben, személyes konzultáción kell megjelenniük, ahol a hajhagymák és a fejbőr alapos vizsgálata után, a szakorvosok megtervezik a hajbeültetés személyre szabott menetét és árát is.

A Hair transplant clinic szakemberei Budapest területén végzik el a kezelést, de segítenek mind a reptéri transzfer, mind a szállásfoglalás megszervezésében is. Amennyiben érdekli a lehetőség, vegye fel a kontaktot a Hair transplant clinic munkatársaival!

Print Friendly, PDF & Email