A gluténmentes termékek használata jobb életvitelt biztosít

gluténmentes termékek

Gluténmentes termékek

Az allergiában szenvedők száma egyre csak növekszik napjainkban, legyen szó a gabonafélékről vagy a tejtermékekről. A gluténmentes termékek beiktatása az étrendbe lehetővé teszi, hogy az imádott falatok, a sütemények és a kenyerek fogyaszthatóak legyenek bárkinek. A glutén, két fehérje a gliadin és a glutenin keveréke, amelyek a búza, a rozs és az árpa magjainak endospermiumában találhatóak, a keményítővel együtt.

A fehérje-komplex, emésztési nehézségeket, bélnyálkahártya károsodást és felszívódási zavarokat okozhat az arra érzékenyeknél. Az allergiás tünetekkel küszködőknek kerülni kell a gabonafélékből kinyert alapanyagok fogyasztását. A Szafi Reform megalkotta a prémiumminőségű gluténmentes termékek kínálatát, amelyek felhasználása megkönnyíti a mindennapi táplálék elkészítését.

A tudatos életmódot követők egyre jobban törekszenek, hogy természetes, színezék és cukormentes termékek kerüljenek a kamra polcaira. A gluténmentes termékek kínálatában elérhetőek a fűszerek, a lisztkeverékek a kenyerek és sütemények elkészítéséhez.

Print Friendly, PDF & Email