Zöldséglé megfázás ellen

Zöldséglé

Zöldséglé

Nagyon kellemetlen, ha folyik az orrunk és fáj a torkunk, hiszen így nem tudunk a mindennapi teendőinkre koncentrálni. Ez azt jelenti, hogy minden eszközt meg kell ragadnunk az állapotunk javítása érdekében.

Például a zöldséglé sokat segíthet az immunrendszer erősítésében, tehát érdemes innunk belőle minden nap egy pár pohárral. A vásárlásra a Bioudvar oldalán nyílik lehetőség, hiszen itt folyamatosan nő a választék. A zöldséglé akár nagyobb kiszerelésben is megvehető, tehát akár kúrát is tarthatunk a segítségével. A hatás már pár napon belül érződni fog, hiszen mérséklődik az orrfolyás és a torokfájás is. Lassan növekszik az energiaszintünk, és a kedvünk is egyre jobbá válik. A zöldséglé a méreganyagok kiürítésében is rengeteget tud segíteni, tehát akár fogyást is eredményezhet a rendszeres fogyasztás.

Érdemes a különböző ízeket váltogatni, hiszen így egymás után többféle tápanyaghoz is hozzájuthat a testünk. Ennek köszönhetően pedig nemsokára teljesen elmúlnak majd a megfázás okozta, kellemetlen tüneteink is.

Print Friendly, PDF & Email