A víztisztító készülék az egészségét és a pénztárcáját is megóvja

Víztisztító készülék

Víztisztító készülék

Sokan palackozott vízzel oldják meg, hogy vegyszerektől mentes folyadékot igyanak, azonban van ennél gazdaságosabb és talán egészségesebb megoldás is. Egy víztisztító készülék telepítése révén, a csapvíz legalább olyan, de sok esetben még jobb minőségű lehet, mint a legdrágább palackban kínált nedű.

Amennyiben csak a napi folyadékbevitelt szeretnénk ezzel megoldani, akkor egy átfolyós víztisztító készülék is elegendő, illetve ez a típus olyan helyekre is kiváló, amelyek csak időszakosan vannak használva, például hétvégi házakban. Azonban, ha a főzéshez és tisztálkodáshoz is klór és egyéb káros anyagoktól mentes vizet szeretnének használni, akkor egy tartályos modellre lesz szükség.

Ez a típusú víztisztító készülék többféle méretben is megtalálható, így két személy és egy nagyobb család esetében is van ideális változat. Ezeken kívül, érdemes egy zuhanyszűrőt is beszerezni, ugyanis fürdés során, a bőrön keresztül is bekerülhetnek a méreganyagok a szervezetbe. Ha szeretne részleteiben megismerkedni ezen szerkezetekkel, akkor a bolthely.hu weboldalon minden fontos információt megtalálhat!

Print Friendly, PDF & Email