Torx kulcsok széles választéka

Szerszámok mindenkinek

Szerszámok mindenkinek

Aki szeret szerelgetni, barkácsolni, az biztosan belefutott már abba a problémába, hogy egy olyan csavarral találta magát szemben, amit nem tudott kicsavarni, mert ahhoz egy speciális kulcsra lett volna szükség.

A torx kulcs többek között emiatt jön jól, mivel az ilyen típusú csavarokat nagyon sok esetben használják az összeszerelésnél. A kerékpárok nagyrészén már bőven akadnak olyan alkatrészek, amiket ilyen csavarokkal rögzítenek.

De sok más hétköznapi használati tárgy esetében is találkozhatunk ilyen csavarokkal, amikhez elengedhetetlennek számít a magfelelő torx kulcs készlet. Megéri beszerezni, mivel nem kerül sokba, de annál hasznosabb. Minél több méret áll a rendelkezésünkre, annál biztosabb, hogy a barkácsműhelybéli ténykedéseinket siker fogja koronázni.

A torx kulcs edzett acélból készül, ami ellenáll a nagyobb fizikai erőltetésnek is, ezért biztosan nem fog eltörni, vagy elgörbülni, amikor a csavarokat igyekszünk kilazítani. Az összecsukható változatok igazán praktikusak, mert akár zsebben is könnyedén elférnek.

Print Friendly, PDF & Email