Természetes potencianövelők a zeller és az osztriga is

Természetes potencianövelők

Természetes potencianövelők

A tartalmas nemi élet előfeltétele a megfelelő szintű erekció megléte és annak lehetőleg minél hosszabb időn keresztül való fenntartása. A természetes potencianövelők rendszeres fogyasztása segít ennek az elérésében.

Már ősidők óta ismertek olyan táplálékok, amelyek fogyasztása jelentősen hozzájárul a nemi hormonok termelődéséhez. A zeller az egyik ilyen könnyen elérhető csodazöldség, magas C-vitamin és ásványi anyag komplexe igen kedvezően hat.

Az avokádó régóta afrodiziákumként ismert, amit érdemes nyersen fogyasztani, hogy tápanyagtartalma ne vesszen el. A banán is a természetes potencianövelők említésre méltó tagja, jelentős kalóriatartalma révén.

Ugyanebből a célból a paradicsomfogyasztás is ajánlott. A filmnézés közben csemegeként elropogtatott mandula kiváló zsírforrás, csökkenti a rossz koleszterinszintet és ezáltal hatékonyabbá teszi a véráramlást. A természetes potencianövelők közül kiemelendő az osztriga, ami a legenda alapján, Casanova kedvenc étele volt. A felsorolt tápanyagok természetes és veszélytelen módon fejtik ki a hatásukat.

Print Friendly, PDF & Email