Tehertaxi nagyobb csomagok, tárgyak szállításához

tehertaxi

Tehertaxi szolgáltatás

Manapság már szinte mindenkinek van személyautó a birtokában, ami nemcsak a helyváltoztatást könnyíti meg, hanem például a bevásárlást is, hiszen nem kell annyit cipekedni és egyszerre több mindent haza lehet vinni, mint kézben. Ugyanakkor, már egy nagyobb tételt nem lehet kisautóval elfuvarozni, így hűtő, mosógép vagy bútor megvételekor vagy éppen eladásakor a tehertaxi segítségére lesz szükség.

Tehertaxi például a tutiteher.hu csapatától is igényelhető, akik alapvetően egy sofőrt és egy megfelelő járművet biztosítanak. Természetesen kérésre rakodó embert is a kliens szolgálatába állítanak vagy egyéb egyéni igényeknek is eleget tesznek, de akkor felárral kell számolni.

Erről érdemes előre egyeztetni, mert akkor nem érhet senkit kellemetlen meglepetés, ha a számlán majd nem a tehertaxi alapdíja fog szerepelni, hanem egy magasabb összeg. Illetve a Tutiteher munkatársainak is tudni kell, hogy mivel állnak szemben, így mindenképpen meg kell próbálni a lehető legrészletesebben körülírni a feladatot, amihez a segítségüket kérik.

Print Friendly, PDF & Email